6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Ünlü mankenlerden tanıtım

Ünlü mankenler Vahe Kılıçarslan ve Başak Emre, 2011 UNİVERSİAD Kış Oyunlarının yapılacağı Erzurum'da, kayak malzemeleri ve kayak kıyafetlerinin tanıtımını yaptılar. 

Özel bir kanalda yayınlanan Eko Dizayn adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğu yapan Vahe Kılıçarslan ile manken Başak Emre, program kapsamında 531. evi dizayn yapmak için bugün Erzurum'a geldiler. Çekimleri yapılacak program öncesinde Dumlu Alışveriş Mağazasında dinlenen iki manken, burada kayak reyonunda müşteriye sunulan kayak malzemeleri ve kayak kıyafetlerinin tanıtımını yaptılar. Erzurumluların ilgi odağı olan iki manken sempatik tavırlarıylada hayranlarının sevgi seliyle karşılaştılar. 

Hazırladıkları programın tam gaz devam ettiğini belirten Vahe Kılıçarslan, "Erzurum'a bir seyircimizin evini dizayn etmek için geldik. Bizleri ağırlayan ve sponsor olanlara çok teşekkür ediyorum. Erzurum'a bu 8. gelişim. Kar yağışı bu sene gecikmiş bu memlekete. Önceki yıllar hep karla karşılaşıyordum. Erzurum çok hoş bir yer." dedi.
Manken Başak Emre ise " Erzurum havasıyla soğuk bir memleket ama insanları çok sıcak. Gördüğüm ilgi ve sevgi beni oldukça mutlu etti." diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 17:34:18
Güncelleme :3 Aralık 2008 Çarşamba 18:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?