4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Unutulan eşyalar ilgi çekiyor

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (BEAH) unutulan eşyalar ilgi çekiyor.

Kur’an-ı Kerim, tespih, baston, takma diş gibi eşyalar hastane deposunda saklanıyor.
Eylül ayında hizmete giren ve vatandaşların büyük ilgisini gören Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde unutulan eşyalar dikkat çekmeye başladı. Hasta ve hasta yakınlarının unutkanlıkları sonucu kalan çok sayıda eşya hastane güvenlik müdürlüğü deposunda sahiplerini bekliyor.

Erzurum BEAH Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, vatandaşların bir anlık dalgınlık neticesinde poliklinik ve kliniklerde bazı eşyalarını unuttuklarını, unutulan eşyalarında tutanak karşılığı sahiplerine teslim edilmek üzere, hastanenin özel güvenlik biriminde tahsis edilen bölümlerde muhafaza edildiğini belirtti.

Şemsiyeden takma dişe kadar birçok eşyanın depoda bekletildiğini kaydeden Erdoğan, “Sağlık hizmeti görmek için hastanemize başvuran vatandaşlarımız, maalesef bir anlık dalgınlık sonucunda cüzdandan cep telefonuna, anahtarlıktan kol saatine kadar bir takım eşyalarını burada unutuyorlar. Gerek, vatandaşlarımızın gerekse hastanemizde görev alan özel güvenlik çalışanlarımız ve polis noktasında görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımızın duyarlılığı sayesinde bizlere ulaştırılan bu eşyaları, ilgili yerlere bildirip sahiplerine teslim ediyoruz. Ulaşamadığımız eşya sahiplerinin ise güvenlik müdürlüğümüze başvurmalarını bekleyerek eşyalarını güvenli şekilde muhafaza ediyoruz.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 14:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?