7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Vahşi cinayetin sırrı çözülüyor

ERZURUM'DA VAHŞİ CİNAYETİN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR

Erzurum'un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde önceki gün bir kişinin işkence yapılarak öldürülmesinin ardındaki sis perdesi aralanıyor.

Dadaşkent semtinde bir evde erkek cesedi olduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis, akşam saatlerinde verilen adrese gitti. Evden içeri giren polis, vücudunun tamamı koli bandıyla kaplanmış cesetle karşılaştı. Cesedin Cumartesi gününden beri kayıp olduğu bildirilen 6 çocuk babası, süt ve süt ürünleri imalatçılığı yapan Dursun Demirci'ye(37) ait olduğu anlaşıldı. İşadamının öldürülmeden önce yoğun bir şekilde işkenceye maruz kaldığı ortaya çıktı. Ellerinde ve avuç içlerinde derin bıçak yaraları bulunan

Demirci'nin üzerindeki 15 bin lira nakit ile kredi kartları alındıktan sonra, vücudunun koli bandıyla sarıldığı ve boğularak öldüğü anlaşıldı.

Cesedin bulunmasının ardından zanlı ya da zanlıları tespit etmek için soruşturmayı derinleştiren Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri, talihsiz işadamının yaklaşık 2 ay önce yanında işe başlattığı ve ölü bulunduğu evi kiralayan 'David' adındaki Gürcistan uyruklu kişinin peşine düştü. Polis, vahşi bir cinayete kurban giden işadamının cumartesi günü Trabzon ve Rize'de tahsilat yaptıktan sonra Erzurum'a dönerken, yanındaki çalıştırdığı David'in Gürcistan'dan arkadaşı olan ve henüz ismi tespit

edilemeyen bir kişiyi de Hopa'dan alarak, aynı gün akşam saatlerinde Erzurum'a getirdiğini tespit etti.

Tüm aramalara rağmen bulunamayan Gürcü vatandaşının, arkadaşıyla birlikte, işadamına ait araçla Cumartesi gecesi Trabzon'a gittiği ve oradan uçakla önce İstanbul'a, sonra da Ukrayna'ya geçtiği belirlendi. Trabzon'da Cumartesi günü sabah 04.00 sıralarında işadamına ait araçtan inerken MOBESE kameralarına yakalanan zanlıların, ülkeyi terk ettiklerinin anlaşılması üzerine polis, 'kırmızı bülten' çıkarmak için harekete geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 15:28:02
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 15:40:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?