6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Vakıflar'a ait binalar yıkılıyor

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Vakıflar Müdürlüğü’ne ait ev ve işyerlerinin yıkılarak, yerine modern otoparklı iş merkezi yapılacağını söyledi.

Erzurum’da özellikle Cumhuriyet Caddesi’nde yaşanan otopark sorununun bu proje ile aşılacağını belirten Prof. Dr. Ilıcalı, vakıf işyerlerinin yıkılarak yerlerine modern, içerisinde çok katlı otoparkları bulunan işyerlerinin inşa edileceğini açıkladı.

Projenin tamamlanması ile Cumhuriyet Caddesi’nin modern bir görünüm kazanacağını ve buradaki esnafında daha iyi şartlarda halka hizmet edebileceğini dile getiren Prof. Dr. Ilıcalı, "Bu projeyi Erzurum adına önemsiyoruz. Gerçekleşmesi içinde büyük çaba sarf ettik" dedi.
Prof. Dr. Ilıcalı, Erzurum şehir merkezinden geçen demir yollarının etrafından herhangi bir güvenlik duvarının bulunmadığını belirterek, yerleşim yerlerine yakın olan demir yollarının etrafının güvenlik duvarı ile çevrilmesi için çalışmalara başlandığını kaydetti.

Büyük bir bölümü Kazım Karabekir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan demir yollarının güvenli bir hale getirilmesi için proje hazırlıklarına başlandığını ifade eden Prof. Dr. Ilıcalı, güvenlik duvarının yapılması halinde ilde yaşanan tren kazalarının da azalacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2005 Çarşamba 16:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?