7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Vali Bulut sporcuları ödüllendirdi

Erzurum Valisi Sami Bulut, yurt içi ve yurt dışında başarı elde eden sporcuları kabul ederek ödüllendirdi.

26–28 Haziran 2008 Letonya’da yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda Serbest Güreş Avrupa 3’üncüsü olan Fatih Yaşarlı ve 2008 yılı Yıldızlar Güreş 1.Liginde takım halinde Türkiye şampiyonu olarak Süper Ligine yükselen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp eğitim Merkezi Güreşçileri önümüzdeki yıl ilimizi Yıldızlar Süper Ligde temsil edecek.

Antrenörler Celalettin Doğan ve Celil Köseoğlu Yıldızlar Süper Liginde başarılarının devam edeceklerini söyleyerek Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Sporcular, kendilerine ödül veren Erzurum Valisi Sayın Sami Bulut’a da kupalarını hediye ettiler.

Karate branşında 01-04 Temmuz tarihlerinde Yunanistan da yapılan Yıldızlar Karate Dünya Şampiyonası’na katılarak Dünya 5.si olan Serdar Bingöl de başarılarının devam edeceğini ve bir dahaki Dünya şampiyonasına katılmak ve kürsüye çıkmak için çok çalışacağının sözünü verdi. Serdar Bingöl’ün antrenörü Ahmet Çelebi ise Serdar’ın ilk kez katıldığı bir dahaki şampiyonada derece yapacağına inandığını söyledi.

Atletizm Branşında 12 Temmuz 2008 tarihinde Almanya’da yapılan Avrupa Dağ Koşusu’nda Genç Bayanlar kategorisinde 2. olan Esra Güllü de ziyarette hazır bulundu. Son metrelerde rakibine geçilen Esra Güllü, şampiyon olamadığı için çok üzgün olduğunu, daha çok çalışarak şampiyon olacağını belirtti. Esra Güllü’nün antrenörü Nihat Bayburt ise Esra’nın çok yetenekli olduğunu ve yaşının genç olmasından bu şampiyonada son anda geçildiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 23:04:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?