4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Vali Bulut Uzundere'de

Hafta sonlarını genellikle ilçe gezilerine ayıran Erzurum Valisi Sami Bulut bu hafta sonu Uzundere İlçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Beraberindeki İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok ile birlikte Uzundere Ulubağ asfalt yol yapım çalışmalarını, Çağlayan - Cevizli grup köy yolu stabilize çalışmalarını ve Cevizli Köyü sulama tesisini yerinde inceleyen Vali Bulut çalışmalar hakkında Genel Sekreter Altınok ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.


Öşvank Kilisesini de gezen Vali Bulut, kiliseyi gezmeye gelen Gürcü turist grubu ile bir süre sohbet etti. Onlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Vali Bulut buradan Tortum Şelalesine geçti. En görkemli döneminde şelaleyi gezen Vali Bulut, bu şelalenin görülmesi gereken, dünyanın sayılı şelalelerinden birisi olduğunu söyledi.


Cevizli ve Çamlıbahçe Köylerini de gezen Vali Sami Bulut burada vatandaşlarla sohbet etti. Çocuklarla da ilgilenen Vali Bulut, yaz tatillerini iyi değerlendirmelerini istedi.


Vali Sami Bulut’un Uzundere ilçesine gerçekleştirdiği bir günlük gezide İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, Uzundere Kaymakamı Ferit Görükmez ve İl Tarım Müdürü Bektaş Erdoğan’da hazır bulundular.

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 15:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?