6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Vali Bulut'un Şenkaya ziyareti

Erzurum Valisi Sami Bulut, Şenkaya ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Gaziler köyündeki katıldığı açılış töreninin ardından, tarihi Bardız kalesi ve camisinde incelemelerde bulunan Vali Sami Bulut, yeniden yapılan cami çevresiyle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Morg, gasilhane ve şadırvan inşaatının yanı sıra, cami önüne kilit parke taş yapılacağı belirtilirken, inşaatın yapıldığı arazinin vatandaşlar tarafından bağışlandığı bildirildi.

Öte yandan Şenkaya Kaymakamı Mehmet Gök’ün görev süresinin dolduğu öğrenildi. Vali Sami Bulut, Bardız’daki açılış sonrasında vatandaşlarla sohnbet ederken, “Kaymakamlarımız belli sürelerde gittikleri yerlerde görev yaparlar, bu İçişleri Bakanlığı’nın personel prensipleri gereği. Ancak , Kaymakamımız, sizlerden ayrılmıyor. Şimdi Erzurum’da hem sizlere hem de tüm Erzurumlulara hizmet edecek.” dedi. Kaymakam Mehmet Gök’ün Erzurum’a Vali Yardımcısı olarak atanacağı bildirildi.

Bu arada Vali Sami Bulut ve beraberindekiler ilçe Kaymakamı Mehmet Gök’ün ilçeyle ilgili sunduğu brifing sonrasında bazı köylere giderek vatandaşlarla sohbet ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 11:42:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKAN ŞENGÜL IP: 85.110.192.xxx Tarih : 20.08.2008 21:37:39

yeni valimize hosgeldiniz diyerim insallah erzurum sizin sayenizde güzelleşir