8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Vali Güvenç'in köy ziyaretleri

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Pasinler ve Köprüköy ilçelerinde Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES) projelerini inceledi. 

Köprüköy'e bağlı Gölçayır, Ağcaşar, Eğirmez ve Derebaşı ile Pasinler'e bağlı Alvar köylerini gezen Vali Güvenç'e Pasinler Kaymakamı Turgut Subaşı ve Köprüköy Kaymakam Mehmet Özer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sodan da eşlik etti. KÖYDES projesi kapsamında yapılan grup köy yolları, köylerin içme suyu, kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Güvenç, köylerin sorunlarının giderilmesi için yoğun bir tempoda çalışıldığını belirtti. Köylerde vatandaşlarla da sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Vali Güvenç, Erzurum'un geniş bir coğrafyaya sahip olması sebebiyle hizmet alanının da oldukça geniş olduğunu vurguladı. 

Erzurum'un ve köylerinin sorunlarının fazla olduğunu ve bu sorunları bildiklerini kaydeden Vali Güvenç, "Bütün köylerimize yetişmeye çalışıyoruz. Bu sene KÖYDES projesi kapsamında gelen 45 trilyon lirayı en iyi şekilde harcayarak köylerimizin yol, içme suyu ve kanalizasyon gibi altyapı sorunlarını çözmeye çalışıyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2006 Perşembe 17:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?