8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Vali Güvenç'ten bayram mesajı

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç yayınladığı bayram mesajı ile tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

Vali Güvenç mesajında şöyle dedi;”Mübarek bir Ramazan ayını daha siz değerli Dadaşlarla geçirmenin hazzını yaşadım. Hazzını yaşadım diyorum zira, bu kutsal ay gerçekten Erzurum’da bir başka anlam taşımakta ve tüm anlamıyla dolu dolu yaşanmaktadır. Bu mübarek ayın gönüllere bahşetmiş olduğu tüm manevi güzellikler, bu şehirde daha da belirginleşiyor ve alicenap insanımızın, muhtaç vatandaşlarımıza fedakarca yapmış olduğu yardımlarla da taçlandırılıyor. Ramazan ayı süresince ekonomik durumları iyi olan vatandaşlarımız adeta bir hayır yarışına girmiş ve muhtaçlarımıza, Dadaşa yakışır bir mertlik ve olgunlukla yardımlarını yapmışlardır. Bundan dolayı özel ve kurumsal yardım yapmış bulunan herkese teşekkürü bir borç biliyorum. 

Öte yandan, Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yıl boyunca yapılan yardımların yanı sıra, sırf bu kutsal ayımıza münhasıran özetle; muhtelif mahallelerimizde her gün 300 kişiye sıcak yemek, merkeze bağlı köylerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere bin paket gıda yardımı, 2 bin aileye temizlik paketi, yine ihtiyaç sahibi ilköğretim ve lise öğrencilerimize 15 bin önlük, 15 bin okul çantası, 6 bin öğrencimize ise kıyafet yardımı ve bin lise öğrencisinin her birine 75 YTL. eğitim yardımı yapılmıştır. 

Saygıdeğer Erzurumlular; Şahsım adına Erzurum’a hizmet etmeyi bir şeref telakki ediyorum. Bu kalbi hissiyatımdan hareketle, Erzurum’a yapılan her hizmet, kadirşinas Erzurumlunun takdir ve taltiflerine mazhar olmaktadır. Bu vesile ile Sayın Erzurum halkının ve ilimizde görev yapan adli, idari ve askeri tüm personelimizin Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla kutlar, bayramın özüne ve mesajına yakışır bir şekilde idrak edilmesini, dargınlık ve küskünlüklerin yerini barış ve hoşgörüye bırakmasını, bu kutsal bayramın neden olduğu sevgi ve mutluluk esintilerinin tüm vatan sathımıza ve dünyaya dalga dalga yayılmasını, Cenabı Allah’tan temenni eder şükranlarımı sunarım.”
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 14:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?