4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Vali Öztürk’ten bayramı mesajı

VALİ ÖZTÜRK’TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, yayınladı mesaj ile Erzurumluların Kurban Bayramını kutladı.

Vali Öztürk, “Ülkemizin ve İslam Aleminin iki dini bayramından biri olan Kurban Bayramı'nı yeniden yaşamanın sevinci içerisindeyiz. Bugün, bütün milletimiz bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularını güçlendirecektir. Bu güzel günü; dayanışma ruhumuzu ve kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek, dargınlıkları ortadan kaldıracak bir fırsat olarak görmeliyiz” dedi.

Toplumsal yaşamımız içerisinde çok önemli ve önemli olduğu kadar da anlamlı günlerin bulunduğunu söyleyen Vali Öztürk, “Yüzyıllardır inancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve bütünlük içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizin biri de hiç şüphe yok ki Kurban Bayramıdır. İnançlarımızın ve törelerimizin bütün güzellikleriyle sergilendiği Kurban Bayramı; yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı, eş, dost ve yakınların kaynaştığı, başta sevgi olmak üzere, yüce milletimizin derinliklerinde var olan bütün ahlaki meziyetlerin de paylaşıldığı kutsal günlerdir” diye konuştu.

Tarihi, sosyal ve kültürel derinliği olan güzel İlimiz Erzurum’da vatandaşlarımızla birlikte, Kurban Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Sebahattin Öztürk, “Kurban Bayramının, İslam Alemine, Yüce Milletimize ve Erzurumlu hemşehrilerime hayırlara vesile olmasını temenni eder, esenlik dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 15:46:05
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 16:38:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?