4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Vali Sami Bulut Aşkale'de

Hafta sonlarını ilçe ve köy gezilerine ayıran ve buradaki sorunları yerinde inceleyen Erzurum Valisi Sami Bulut Aşkale’nin Topalçavuş Köyü’nde incelemelerde bulundu, halkın sorunlarını dinledi.
Beraberindeki bürokratlarla Topalçavuş Köyüne giden Vali Sami Bulut burada vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Devlet yöneticilerinin, vatandaşın ayağına gitmek durumunda olduğunu söyleyen Vali Bulut, fırsat buldukça kendisinin de ilçe ve köylere gezi programları düzenlediğini, buralarda vatandaşlarla birebir görüşme imkanı bulduğunu ve sorunları yerinde tespit ettiğini söyledi. Vali Bulut, düzenlediği bu gezilerin, problemlerin daha süratli çözülmesine katkı sağladığını da vurguladı.


KÖYDES projesi ile köylerin altyapı ve yol sorununun büyük ölçüde ortadan kalktığını ifade eden Vali Bulut, köyleri daha modern ve daha yaşanabilir yerler haline getirmek ve insanlara doğduğu yerde yaşamlarını sürdürme imkanı sağlamak için devletin elinden geleni yaptığını belirtti. Vali Bulut, devletin köylere yönelik hizmetlerinin devam edeceğinin de altını çizdi.


Vali Sami Bulut’un Topalçavuş Köyü ziyaretine Aşkale Kaymakamı Zeyit Şener, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, İl Bayındırlık ve İskan Müdürü Yaşar Güvenç ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun katıldılar.

İha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 12:46:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?