4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Vali sel bölgesinde

Erzurum Valisi Sami Bulut geçtiğimiz hafta aşırı yağış alan ve sele maruz kalan Çat’ın Eşkın Köyü’nde ve Yavi Beldesinde incelemelerde bulundu.

Çat ilçesini ziyaretinde ilk olarak Yavi Beldesine giden Vali Bulut, Belediye Başkanlığı, Jandarma Karakolu ve Aile Hekimliği Merkezini ziyaret etti.

Atatürk Üniversitesi tarafından Yavi Belediye binası önünde yaptırılması planlanan Anıt yerinde de incelemelerde bulunan Vali Bulut daha sonra geçtiğimiz hafta sele maruz kalan Eşkınlı Köyüne gitti. Burada selzedelerle görüşen Vali Bulut, selden zarar gören vatandaşlara Kaymakamlık ve Valilik olarak gereken yardım ve destekleri vereceklerini söyledi. Sele maruz kalan evleri de gezen Vali Bulut vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu. Vali Bulut burada çocuklara şapka ve çikolata da dağıttı.

Vali Sami Bulut’un Çat ilçesine yaptığı ziyarete İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, İl Genel Meclisi Başkanı Selcan Karagöl, Çat Kaymakamı Hasan Balcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Soysal, İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur ve İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak ile diğer yetkililer katıldılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 15:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?