6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Validen birlik ve beraberlik mesajı

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç,il genel meclisi üyeleri ve siyasi parti il başkanlarına verdiği yemekte yaptığı konuşmada;"Ne zaman ki pozitif duygularımızı arttırırsak sorunumuz kalmaz. Bu ülkenin büyük bir potansiyeli vardır ve bu potansiyeli hayata geçirecek güçtedir."dedi.

2008 Yılı İl Genel Meclisi çalışmalarının başlaması sebebiyle Erzurum Valisi Celalettin Güvenç tarafından siyasi parti il başkanları ve il genel meclisi üyelerine bir yemek verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Fakirullah Temir, 2007 yılında iktidarıyla, muhalefetiyle güzel hizmetler yaptıklarını belirtti.

Daha sonra kısaca görüşlerini ifade eden siyasi parti il başkanları da herkesin derdinin ülke insanına hizmet olduğu görüşünü dile getirdiler.

2008 yılının başarılı bir yıl olmasını dileyen Vali Güvenç 3 yıldır birlikte çalıştığı il genel meclisi üyeleri ile çok güzel çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Vali Güvenç;“Bizler aynı havayı 12 ay, 24 saat teneffüs ediyoruz. Bu anlamda daha önce yaptığımız çalışmaların 2008’de de devamını diliyorum. Erzurum olarak, millet olarak bu tür birlikteliklere ihtiyacımız var. Ne zaman ki pozitif duygularımızı arttırırsak sorunumuz kalmaz, olan sorunlarımızı da hızlı bir şekilde çözeriz. Bu ülkenin büyük bir potansiyeli vardır ve bu potansiyeli hayata geçirecek güçtedir. 70 milyonluk Türkiye düşmanlarını korkutmaktadır. Coğrafyası, genç nüfusu bizim ülkemiz kadar stratejik olan bir başka ülke yoktur. Onun için üzerinde çok oyunlar oynanmaktadır. Birlikte bu oyunlara fırsat vermeyelim. Partiler, siyasi görüşler gelip geçicidir. Önemli olan insanımıza hizmet edebilmektir. Zamanı ve parayı çok iyi kullanmalıyız. Bu ülkede enerjisi olan, aklı olan, gücü olan herkes negatif işler yerine bu enerjisini ülkenin insanına harcasın. O zaman bu ülkenin önünde hiçbir engel duramaz. Gelecek Türkiye’nin olacaktır. Bu vesileyle 2008 yılının hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Yemeğe Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sodan, İl Genel Meclisi Başkanı Fakirullah Temir, il özel idaresi birim müdürleri, il genel meclisi üyeleri ve siyasi parti il başkanları katıldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 17:04:57
Güncelleme :7 Ocak 2008 Pazartesi 17:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan yıldız IP: 88.252.41.xxx Tarih : 16.01.2008 09:00:16

sayın vali son model lüxs arabasına binip sabah 9 da iş başı yapıyor birde sabahın köründe okula giden onca evladımızı düşünsün düşünsünki sabah eksi 28 - yada eksi 30 derecede okula nasıl gidiyor bu yavrular diye bir düşünsün bir tatil kararı versin tatil cebinden çıkmıyor diğer şehirlerde valiler soğuk nedeni ile tatil yapıyor okulları sayın valimiz neyi düşünüyor acaba çok merak ediyorum tabi o saat 9 da iş başı yaptığı için birde son model arabası ile işine gittği için bunlardan haberi yok bu konuda sayın valiyi daha duyarlı olmasını temenni ediyoruz