7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Vali'ye ziyaret

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takım Erkekler Ligi Koordinatörü Ayhan Özgüneş, Vali Sami Bulut’u ziyaret ederek 6-8 Ekim tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan basketbol maçlarıyla ilgili bilgi verdi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ve Basketbol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Çetin Culfa ile birlikte Vali Bulut’a nezaket ziyaretinde bulunan Ayhan Özgüneş, 6-8 Ekim’de yapılacak Teknosa Türkiye Kupası maçları için salon ve konaklama mekanlarında incelemelerde bulunduğunu ifade etti. Atatürk Üniversitesi’nin salonunun maçlar için uygun olduğunu kaydeden Özgüneş, konaklama mekanlarında da bir sıkıntı olmadığını kaydetti.

Özgüneş, 2001-2002 sezonunda da Erzurum’un basketbol kupası maçlarına ev sahipliği yaptığını bildirdi. Vali Sami Bulut da valilik olarak spor organizasyonlarına destek olduklarını belirterek, kupa eleme maçlarının Erzurum’da yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti. Vali Bulut, Erzurum’un basketbol liglerinde takımının olmasının hem spor alanında gelişmeyi, hem de kentin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 16:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?