4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Vatandaş çeşmeye koştu

Erzurum'da musluktan akan suyu kullanmaktan korkan vatandaşlar çeşmelere akın etti.

Musluk suyunun zehirli olduğunu iddia eden vatandaşlar çeşmelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı çeşmelerin önünde yoğunluk yaşandı. Çeşmelerin önünde su doldurmak için sıra bekleyen vatandaşlar Erzurum'da su çilesi çektiklerini, musluklardan akan suları kullanamadıklarını ve çeşmelerden çamur aktığını söylediler. Yıllardır su problemi yaşamadıklarını, Palandöken Barajı faaliyete girdikten sonra musluklardan çamur akmaya başladığını ve suyun arıtılmadan musluklara verildiğini öne süren
vatandaşlar, "Her gün çeşmelerin önünde sıra bekliyoruz. Yetkililerin buna bir an önce çözüm bulmasını bekliyoruz. Musluklardan zehir akıyor. Suyun içinde kanserojen maddeler olduğu söyleniyor. Bu durum bizi korkutuyor" şeklinde açıklama yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 18:11:55
Güncelleme :4 Ocak 2009 Pazar 18:19:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKSORAN IP: 212.156.90.xxx Tarih : 6.01.2009 10:28:38

sayın başkan ve yardımcıları biz çalışıyoruz diye nara atın güzelim Erzumu rezil ettiniz. eskiden 3-5 dk bir arabaya toplu taşıma araçlarına binerdik şimdi 20 dk lara kadar bekliyoruz, suyumuzu, havamızı çok severdim şimdi ise hem sizden hemde erzurumdan nefret eder oldum istanbul bile burdan daha güzel. sizde haklısınız insan nasıl ise başlarına da öyle bir yönetici getirilirmiş elinize kolunuza sağlık yaptığınız tüm kötülükler için. AKP inanın başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmassa hiçbiriniz birşey değilsiniz.