7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Vekil ebe-hemşire alınacak

Erzurum'da ilçelere bağlı belde ve köy sağlık ocakları ile sağlık evlerinde istihdam edilmek üzere vekil ebe ve hemşire alınacak.

Sağlık Müdürlüğü’nden edilen bilgilere göre, vekil ebe-hemşire olarak görev almak isteyenler, müracaatlarını ilgili ilçe kaymakamlıklarına yapabilecek. Müracaatların 23 Temmuz günü mesai bitimine kadar yapılabileceği belirtildi.

İsteklilerden başvuru esnasında nüfus cüzdanının noter tasdikli örneği (18 yaşından küçükler için kaza-i rüşt kararı veya onaylı örneği), Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin noter tasdikli örneği (Diploma notu belirtilmemişse, diploma notunu belirten belge), Sabıka Kaydı (Başvuru tarihinden en fazla 1 ay önce cumhuriyet savcılığından alınmış olması), Tek Hekim Raporu (Başvuru tarihinden en fazla 1 ay önce alınmış olması) , 6 adet vesikalık fotoğraf Mal Bildirim Beyannamesi (Doldurularak kapalı zarf içinde teslim edilecektir.), İkametgah Belgesi, Varsa KPSS sonuç belgesi , Atanmak istediği yerleri belirten dilekçe, Yarım kapak dosya (Karton) belgeleri istenecek.

Öte yandan ebe ve hemşire alımı uygun görülen Aşkale’de 1, Çat’ta 6, Hınıs’ta 10, Horasan’da 4, Ilıca’da 2, İspir’de 7, Karaçoban’da 9, Karayazı’da 11, Köprüköy 1, Narman’da 7, Olur’da 3, Oltu’da 2, Pasinler’de 2, Pazaryolu’nda 3, Şenkaya’da 3, Tekman’da 8 ve Tortum’da ise 2 köy sağlık eve ebe alınacak.

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 21:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?