4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Vekil öğretmen sır oldu

ERZURUM'DA ESRARENGİZ OLAY

Erzurum'da vekil öğretmenlik yapan 24 yaşındaki genç adam, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolurken 3 gündür kendisinden haber alınamıyor. Sır şekilde kaybolan öğretmenin kullandığı araç ve kanlı yeleği bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Taşpınar köyünde vekil öğretmenlik yapan Burhanettin Yeşilyurt (24), 3 gün önce sabah erken saatlerde çıktığı evine bir daha dönmedi.

Yeşilyurt'un kullandığı araç, Dadaşkent'te camı kırık ve içinde kendisine ait kanlı bir kazak ile terk edilmiş olarak bulundu. Vekil öğretmenlik yapan Burhanettin Yeşilyurt, hafta sonunu Erzurum merkezde bulunan ailesinin yanında geçirmek üzere Dadaşkent'e geldi. Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde arkadaşlarıyla piknik yapacağı gerekçesiyle evden çıkan Yeşilyurt'un aracı, terk edilmiş olarak bulundu. Camı kırık olan araçta Yeşilyurt'a ait kanlı bir yelek bulundu.

Yeğeninin, uzun süredir bir kızı sevdiğini belirten amcası Burhanettin Yeşilyurt, araçın, yeğeninin sevdiği kızın evinin önünde bulunduğunu söyledi. Yeğeninin bulunması için yetkililerden yardım isteyen acılı amca, yeğeninin başına kötü bir şey gelmesinden endişe ettiklerini kaydetti. Yeğenine telefonla ulaşamadıklarını ve görev yaptığı köyde de bulunmadığını dile getiren Yeşilyurt, olayı şöyle anlattı: "Sabah namazı vakti kalkıyor. Annesine 'arkadaşlarla pikniğe gidiyoruz' diyor ve evden çıkıyor. Aynı gün saat 12.00'ye doğru Dadaşkent Polis Karakolu'ndan babasını arıyorlar. 'Böyle bir arabanız var mı? diyorlar. Arabanın terk edildiği, camının kırık olduğu ve içerisinde kanlı bir kazak olduğunu polisler söylüyor. Arabanın bırakıldığı yere gittik, polisler gerekli incelemeyi yaptılar. Yeğenimden 3 gündür haber alamıyoruz. Aile olarak perişan olduk."

Öte yandan polis ekipleri kanlı yeleği incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderirlerken, çok yönlü olarak soruşturma sürüyor.

ERZURUM'DA ESRARENGİZ OLAY
ERZURUM'DA ESRARENGİZ OLAY
ERZURUM'DA ESRARENGİZ OLAY
ERZURUM'DA ESRARENGİZ OLAY
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 14:16:02
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 15:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?