6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Vergi rekortmenlerine plaket

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Vergi Dairesi başkanlığı tarafından “Vergi Haftası” nedeniyle düzenlenen törende, kentin vergi ve istihdam rekortmenleri ödüllendirildi.


ETSO’nun 2006 yılı vergi rekortmenleri ve 40 yılını dolduran mükelleflere ödül töreni Atatürk Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Büyükşehir Belyediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektör Vekilli Prof. Dr. Erkol Demirci, Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Aktan, daire müdürleri ve işadamları katıldı.Törende bir konuşma yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Cindilli, dönem boyunca yaptıkları faaliyetleri anlattı. Doğu Anadolu Bölgesi’nin ekonomik anlamda gelişmesinin Ermenistan sınır kapısının açılmasına bağlandığını anımsatan Başkan Cindilli, şöyle konuştu:


“Ermenistan sınır kapısının açılması zannedildiği gibi Erzurum’u, Doğu Anandolu’yu ayağa kaldıracak bir proje değil.Bu bir yalan. Kaldı ki 2 milyar Dolar kar edeceğimizi bilsek bile aslolan milli, askeri, stratejik konsepttir gerisi teferruattır. Biz beşinci kol değiliz. Biz , devletimizin çıkarları aleyhine kobicilik yapmayız”


Erzurum Musiki Cemiyeti’nin verdiği Türk Sanat Müziği konserinin ardından 2006 yılı Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenleri ile esnaflıkta 40 yılını dolduran mükelleflere plaketleri verildi. Törende Palandöken Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Almacı 40 yıllık manifaturacı olan babası Mehmet Almacı’ya elini öperek plaketini sundu. ETSO ayrıca Erzurum’da en çok istihdam sağlayan kuruluşları da plaketle ödüllendirdi.


İŞTE VERGİ REKORTMENLERİ


Aşkale Çimento A.Ş Yılmazlar İnşaat A.Ş, Cemal Şengel İnşaat A.ş, Oltu Kömür Madeni A.Ş, Buhara Sağlık Hizmetleri A.Ş, Pasin İnşaat A.Ş, Çimenler Otomotiv A.Ş.


GELİR REKORTMENLERİ


Mahmut Uçar (Eczacı), Arif Raci Uzunlar, Lütfü Yücelik, Avni Dursun, Abdullah Caner Güven, Acar Türkoğlu


EN ÇOK İSTİHDAM YARATANLAR


Erzurum Bilgi İletişim, Aşkale Çimento, Tabipler Vakfı Şifa Tıp Merkezi, Polat Turizm Otelcilik, Akif Eğitim Yayınevis

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 11:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERGARS IP: 88.226.181.xxx Tarih : 1.03.2008 22:45:07

Vergi yüzsüzlerininde açıklanması lazım bence.Bunu bekliyoruz.