7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Yakutiye asfalta hız verdi

YAKUTİYE ASFALTA HIZ VERDİ

Yakutiye Belediyesi çeşitli mahalle ve semtlerde asafalt-karo çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri ekipleri vardiyeli şekilde çalışmalarını sürdürürken, mahallelere atılan asfalt vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Veyis Efendi Mahallesi’nde yapılan çalışmalar semt sakinlerinin ilgisini çekerken, yapılan asfalt çalışmaları en çok çocukları sevindirdi.Yeni atılan asfaltın üzerinde çığlık atarak oyun oynayan çocuklar, toz ve topraktan kurtulmanın sevincini yaşadı.

Uzu yıllardır bu semte asfalt atılmadığını belirten vatandaşlar, her yıl yollara yama asfalt yada küçük çalışmalar yapıldığını söylediler. Yakutiye Belediyesi’nin bir çok iş makinası ile bu mahallede çalışma başlatmasına şaşırdıklarını belirten vatandaşlar, “Uzun yıllardır bu mahallede böyle kapsamlı bir çalışma yapılmamıştı. Böyle bir çok iş makinası ve ekiplerle birlikte yapılan çalışmalar karşısında şaşırdık. Çünkü yaklaşık 20 yıldır mahallemiz ne asfalt gördü nede, böyle bir çalışma” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Öte yandan kon ile ilgili bir açıklama yapan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, asfaltın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için hava sıcaklıklarının elverişli bir dereceye gelmesi gerektiğini belirterek, asfalt çalışmalarına biraz geciktirdiklerini belirtti.

Haziran ayının yağışlarla geçtiğine dikkat çeken Başkan Ali Korkut, Temmuz ayı itibariyle istenilen hava sıcaklıklarının asfalt atmaya müsait dereceye gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdiklerini kaydetti.

YAKUTİYE ASFALTA HIZ VERDİ
YAKUTİYE ASFALTA HIZ VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:10:04
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 17:42:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?