4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Yakutiye Başkanı'na plaket

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer ve parti yöneticileri Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç’ı makamında ziyaret ederek yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket verdiler.

Başkan Atınç’ı makamında ziyaret eden Ak Parti İl Teşkilatı, beş yıllık çalışma döneminde gösterdiği başarılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.
Ak Parti il Başkanı Hüseyin Tanfer, “Beş yıllık süre içerisinde görev yaptığı dönemde halkımıza teşkilatlarımıza kapılarının her zaman açık tutan hizmeti kendine şiar edinen Fahrettin Atınç başkanımız, beldemize yapılması gereken hizmetlerin en iyisini yaparak insanların kalbini kazanıp, gönüllerde taht kurmuştur. Ak Parti teşkilatı olarak Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç’a plaket vermeyi uygun gördük” dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç ise, “Başta Ak Parti il yönetimi olmak üzere teşkilatlarımızda görevli tüm yönetici arkadaşlarıma nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Makamlar gelip geçicidir. Belediye Başkanlığı bir meslek değildir. Bir hizmet yarışıdır. 5 yıllık görev süresi içerisinde kapılarımızı kimseye kapatmadık vatandaşlarımızın her türlü isteği yerine getirmeye çalıştık. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın, bana verilen destek ve plaket için herkese teşekkür ederim” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?