4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Yakutiye Başkanı'na tebrik

Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığına seçildikten sonra makamına oturan Ali Korkut’a yoğun ilgi devam ediyor.

Esnaf örgütü temsilcileri, kamu yöneticileri, parti teşkilatları ve halkın ziyaretleri sürüyor. İl Genel Sekreteri Selami Altunok ve İl Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, Yakutiye İlçe sınırlarında yer alan Polis Karakol Amirleri ve Ak Parti Palandöken İlçe teşkilatı Başkan Korkut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut’a yoğun ilgi devam ediyor. Başkanlık makamı Halk, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri ve Parti teşkilatları ile dolup taşıyor. Ali Korkut’u makamında ziyaret eden İl Genel Sekreteri Selami Altunok ile Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun başarı dileklerini sundular. İl Genel Sekreteri Selami Altunok, özellikle tarihi eserlere yönelik çalışmalarda her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Altunok, “Başkanımızın tarihi eserlerle ilgili bir kurumdan gelmesi Erzurum için bir şans. Biz kurum olarak tarihi eserlerle ilgili her çalışmaya maddi manevi destek sunmaya hazırız” dedi.

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN ZİYARET

Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve parti teşkilatı da Ali Korkut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Yakutiye İlçe sınırları içerisinde yer alan Polis Karakolu Amirleri de Ali Korkut’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İbrahim Küçükoğlu, teşkilat olarak görevlerini yerine getirdiklerini belirterek “Teşkilat olarak görevimizi yaptık. Bundan sonra görev başkanlarımızın. Başkanımız Ali Korkut’a hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi sunmak için buradayız. Başkanımız makamında yeni olmasına karşın kendisini de hissettirdi. Şehirde yaptıkları konuşulmaya başladı.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ali Korkut ise hizmete talip olduğu için koltuğa oturduğunu ifade ederek “Makamlar gelip geçicidir. Yaptığımız hizmetler ve bıraktığınız izler ise kalıcıdır. Koltuğunda oturan belediye başkanı olmamaya kararlıyım. İşim zor ama, bizde bunu bilerek göreve geldik. Her şeyin üstesinden geleceğiz. Bir kez daha gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?