6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Yakutiye Belediye Başkanı'ndan kutlama

Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Atınç, bayram mesajında, dini bayramların fertlerin iç dünyasındaki güzelliklerin zirveye ulaştığı, kin nefret ve düşmanlık gibi duyguların azaldığı, müstesna günlerden olduğunu belirtti. 

Bayramların birlik ve beraberlik duygusunun gelişmesine, kişiler arası güven ortamının güçlenmesine vesile olduğunu ifade eden Başkan Atınç, mesajında ''Özünde en mükemmel değerleri toplayan yüce dinimizin anlamlı günlerinden biri olan, toplumsal kardeşlik ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştığı, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının hakim olduğu, Ramazan bayramımızı kutlamanın, mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız'' ifadelerine yer verdi. 

Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günler olduğunu ifade ederek, Türk milletinin ramazan ayı boyunca şanlı tarihinin derinliklerinden getirdiği sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerini sergilediğini kaydetti. 

Başkan Fahrettin Atınç, 11 ayın sultanı Ramazan ayının sonu ile birlikte Ramazan bayramı heyecanını yaşamaya başladıklarını belirterek ''Tüm İslam Alemi başta olmak üzere Erzurumlu hemşerilerimin, Ramazan bayramını kutlar, sağlık mutluluk, ve esenlikler dilerim'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 16:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?