7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Yakutiye boksta iddialı

YAKUTİYE BOKSTA İDDİALI

Yakutiye Belediyesi sportif aktivitelerle de Erzurum’a umut oldu. Halter, kayak ve futboldaki başarılarından sonra boksta da iddialı konuma geldi.

Belediyenin boks takımı Erzurum elemelerinde iki birinci çıkarmayı başardı. Boks takımı antrenörü Cuma Yılmaz, hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyledi. Seçmelerde erkeklerde 57 kiloda il birincisi olan Oğuzhan Hidişoğlu ile 70 kiloda Hüseyin Karadaş’ın hedefinde Türkiye şampiyonluğu var.

Antrenörlerinin nezaretinde çalışmalarını sürdüren Hidişoğlu ve Karataş, “Antrenörümüz ve Belediye Başkanımızın yüzünü kara çıkarmayıp, Erzurum’a altın madalyalar ile döneceğiz. Ardından da milli formayı giyip ülkemiz adına müsabakalara katılmayı düşünüyoruz” dediler.

KARATAŞ KARDEŞLER’DEN MADALYA BEKLİYORUZ

Antrenör Cuma Yılmaz, erkeklerin yanı sıra bayanlarda da iddialı olduklarını söyledi. Yılmaz, “18 Şubat’ta İzmirde düzenlenecek Türkiye şampiyonasına iki kızımız katılıyor. 54 kiloda Seda Karataş ve 46 kiloda Eda Karataş kızlarımızdan da madalya bekliyoruz. Başarılarımız ve madalyalarımız bizlere her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Ali Korkut için olacaktır. Kendisine teşekkürü aldığımız madalyalar ile yapacağız” şeklinde konuştu.

YAKUTİYE BOKSTA İDDİALI
YAKUTİYE BOKSTA İDDİALI
YAKUTİYE BOKSTA İDDİALI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 11:19:00
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 11:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?