7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Yakutiye ISO 9001 yolunda

YAKUTİYE ISO 9001 YOLUNDA

Yakutiye Belediyesi’nde 2007 yılı sonunda başlatılan “Kalite Yönetimi”ne geçiş çalışmaları son aşamasına geldi. ISO 9001 Kalite belgesi almak için “iç tetkik”lerin başladığı belediyede, TSE Bölge Müdürü İbrahim Seyhan birim müdürlerine denetimler hakkında bilgi verdi.

ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi için gün sayan Yakutiye Belediyesi, daha iyi hizmet ve hizmette standartların yakalanmasını hedefliyor. Bu belgeyle Ankara’dan bu tarafa tek ISO 9001 belgeli belediye olma hüviyetine kavuşacak olan Yakutiye Belediyesi, büyük bir heyecan yaşıyor.

Yakutiye Belediyesi’nde iç yazışmalardan, hizmet sunumuna kadar yeniden standartlaştırılan çalışmalar için denetim süreci başladı.

TSE Bölge Müdürü İbrahim Seyhan, yapılacak denetimler ile standartlara uyumun kontrol edileceğini, gözlemlemelerine göre belediyenin epey bir yol aldığını saptadığını söyledi.

Belediye yemekhanesinde birim müdürlerine denetimler ile ilgili bilgi veren Seyhan, “Denetimler kurum içi yazışmalar ve hizmet sunumlarında izlenen standartlar üzerinde yapılacaktır. Eksiklikler olabilir, ancak bütünüyle aksayan yönlerin olması belgenin verilmemesini gerektirir. Gözlemleyebildiğim kadarıyla önemli mesafeler almışsınız. Gerekli kriterlere uyum belgenin alınması için yeterli” dedi.

YAKUTİYE ISO 9001 YOLUNDA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 14:22:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 20:17:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?