6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Yakutiye'de asfalt çalışması

Erzurum Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çeşitli şekilde asfaltı bozulan, kazı yapılan cadde ve sokakları asfaltlıyor.

Erzincankapı semti, Çaykara çevresi, Terminal Mahallesi'nde çok sayıda sokak ve caddeye asfalt atıldığını belirten Başkan Fahrettin Atınç,“Asfalt her ne kadar rutin bir hizmet görünse de maliyetleri artan petrol fiyatları nedeniyle pahalı bir hizmet” dedi.

Atınç, yaz aylarının karo-bordür ve asfalt çalışmaları dönemi olduğunu ifade ederek, “Belediyecilikte en temel hizmetlerin başında yol ve kaldırımların yapılması gelir. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belediye sınırlarımız içerisinde karo-bordür ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Erzincankapı, Çaykara çevresi, Terminal mahallesi, Yeni Mahalle, Mahallebaşı çevresinde ara sokaklar, caddelerde bu çalışmaları yapıyorlar. Mahallelerimizle birlikte köy yollarında da asfalt ve yama çalışmaları yapıyoruz. Bilindiği gibi petrol ürünleri sürekli yükseliyor. Bu nedenle attığımız asfaltın maliyeti de yükseliyor. Yani maliyeti yüksek bir iş. Bize yükü her geçen gün biraz daha artıyor.”şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 17:23:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?