8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Yakutiye’de bahar temizliği

YAKUTİYE’DEN BAHAR TEMİZLİĞİ

Yakutiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin çeşitli semtlerinde bahar temizliğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, kıştan kalma atıklar, curuf, kum ve çakılları kaldırabilmek için tazyikli suyla caddeleri yıkıyor. Süpürme ve yıkama çalışması bahar temizliği adı verilen çalışmayla bölge bölge sürdürülüyor.

Yakutiye İlçe Belediyesi bağlı mahalle ve caddelerinde bahar temizliği çalışması yapıyor. Su tankerleri, süpürge ekipleri ve süpürge araçları ile kalabalık ekipmandan oluşan ekibiyle bölge bölge temizlik yapıyor. Özellikle kış sonrası kalan atıklar, curuf atıkları, kum ve çakıllar tazyikli su kullanılarak cadde ve sokaklardan temizleniyor. Dün Dağ mahallesi ve Yeni Mahalle semtlerinde yapılan çalışmalar aralıksız sürüyor.

Belediye yetkilileri, her gün büyüklüğüne göre bir veya iki semtte kış atıklarından arındırma çalışması yaptıklarını belirtiyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğü, bahar temizliği çalışmaları için süpürgesinden, süpürge aracına, greyderden su tankerine organize bir şekilde semtlerde çalışma yürütüyor.

Yetkililer, curuf ve çeşitli atıkların alınmasıyla temizlik çalışmalarının daha kolay yürütüleceğini, bu çalışmanın ardından rutin temizlik faaliyetlerinin süreceğini belirttiler.

YAKUTİYE’DEN BAHAR TEMİZLİĞİ
YAKUTİYE’DEN BAHAR TEMİZLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 14:42:02
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 17:54:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?