7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Yakutiye'de saldırıya kınama

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, İstanbul’da gerçekleşen alçak saldırıyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, terörün her türlüsünün insanlık suçu olduğunu belirterek lanetledi.

Atınç, “Alçak bir saldırıda insanlarımızı kaybettik. Türk milletinin başı sağolsun. Bu saldırılar milletçe bizi birbirimize kenetleyecek, hain saldırılar amacına ulaşamayacaktır.” dedi.

Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, İstanbul’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınayan açıklamasında, terör eylemlerinin hedefinin halkı sindirmek, yıldırmak, korku ve panik salmak olduğunu ifade etti. Atınç, açıklamada şunları kaydetti:“Maalesef alçak bir saldırıda 16 insanımızı kaybettik. Halkı yıldırmak için hertürlü vahşeti göze alan eli kanlı katiller kadın, yaşlı ve çocuk ayırımı gözetmeden insanlarımızı katletmiştir. Aldığımız üzücü haberlere göre 3 yaşında bir yavrumuz yaşamını yitirmiştir. Bu tabloya bakıp ta bunu yapanların insan olduğunu düşünebilir miyiz? Hain saldırıyla 16 insanımızı katleden, çok sayıda insanımızı yaralayan kanlı elleri lanetliyorum. Bu şer odakları amaçlarına ulaşamayacaklar, milletimiz daha çok kenetlenecektir. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyor, Türk milletinin başı sağolsun.”

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 12:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?