4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Yakutiye'de temizlik

Erzurum'un yeni Yakutiye Belediye Başkanı seçilen Ali Korkut, belediye personeli ile birlikte mahalleleri gezerek, çöp temizliği yaptı.

Belediye mıntıkası dahilindeki mahalleleri tek tek gezerek incelemelerde bulunan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, personelle birlikte eline aldığı süpürge ve kürekle çöp temizliği yaptı. Çevre temizliğine önem göstereceklerinin altına çizen Başkan Korkut, "Halkımızın daha sağlığa uygun bir ortamda kalması için Yakutiye ilçemizin genel bir çevre temizliğine ihtiyacı vardır." dedi.

Vatandaşlardan çöpleri başıboş bir şekilde atmamalarını isteyen Başkan Korkut, "Esnaflarımızdan ve halkımızdan bir isteğim var lütfen herkes artık çöplerini başıboş bir şekilde atmasın, herkes çöplerini toplasın ve poşetlesin bizim araçlarımız her gün günün belirli saatleri içerisinde bu çöpleri toplayacaklardır. Burada halk, esnaf ve belediye olarak el ele verdiğimizde başaramayacağımız bir iş yoktur. İnşallah hizmetlerimize bundan sonrada halkımız ve esnafımızla beraber el ele vererek daha güzel çalışmalar yapacağız." diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:44:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?