6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Yakutiyespor boksta başarılı

Yakutiye Belediyesine bağlı Yakutiyespor Kulübü Erzurum’da yapılan boks seçmelerinde 81 ve 91 kilolarda birincilik kazandı.


Erzurum’da düzenlenen boks il seçmelerinde kulüpleri adına katılan 91 kiloda Sedat Arıcan ile 81 kiloda Taşkın Akarsu birinci oldular. Antrenör Cuma Yılmaz gözeteminde çalışan sporcular, Adana’da yapılacak Türkiye şampiyonasında Erzurum’u temsil edecekler.
Yakutiye Belediyespor Kulübünün çeşitli branşlarda spora altyapı oluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, spora verilen desteğin gençliğin kurtuluşu olarak geri döneceğini söyledi. Başarılı boksörleri de kutlayan Atınç, “Belediye olarak sporun her dalına destek olmaya çalışıyoruz. Bu tür başarılar desteğimizin boşa olmadığını gösteriyor” dedi.


16 Aralık’ta düzenlenen Erzurum seçmelerinde il birinciliğini kazanan Sedat Arıcan ile Taşkın Akarsu’da Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandıkları için mutlu olduklarını söylediler. İki sporcuda Erzurum’u temsil edebilmenin gururunu yaşadıklarını belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 16:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?