4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Yakutiyespor lig şampiyonu

YAKUTİYESPOR LİG ŞAMPİYONU

Yakutiyespor futbol takımı Gençler A grubunda hiç berabere kalmadan tüm rakiplerini devirerek lig sonunda şampiyon oldu.

Rakip kalelere 85 gol bırakan Yakutiyespor futbol takımı, kalesinde ise yalnızca 4 gol gördü. Futbol takımı Mayıs 2010’da bölgeler arası grup maçlarına katılacak.

Yakutiye İlçe Belediyesinin futbol takımı önemli bir başarıya imza attı. Bu sezon mağlubiyet yüzü görmeden ve berabere kalmadan tüm rakiplerini teker teker deviren Yakutiyespor futbol takımı gelecek açısından da umut vaad ediyor. Takımın antrenörü Erdoğan Çelik, oldukça yetenekli futbolculara sahip olduklarını belirtirken, Erzurumspor’a en iyi alt yapının da bu gruplarca sağlanacağını söyledi. Kulüp Başkanı Suat Hayri Güneş, gençlerin futbola yönelmesi ve başarılı olmasının kötü alışkanlıkların önlenmesi ve sağlıklı bir gençlik yetişmesi içinde önemli olduğunu belirtti.

Yakutiyespor son maçında Demirspor’u 2 golle geçerek mutlu sona ulaştı. Maç sonrası ise kupası ve rakibi Demirspor’un futbolcularıyla birlikte hatıra resmi çektirdiler. Yakutiyespor’a şampiyonluk kupasını Amamör spor kulüpleri başkanı Selahattin Codur verdi.

YAKUTİYESPOR LİG ŞAMPİYONU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 14:21:04
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 09:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?