4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Yankesiciler kamerada

Erzurum'da özellikle vatandaşların yoğun olduğu hastane polikliniklerinde yankesicilik suretiyle hırsızlık yapan iki zanlı önce güvenlik kameralarına sonra polise kıskıvrak yakalandı.

Bingöl, Erzincan, Kars, Ağrı ve Erzurum'daki çeşitli hastanelerde yankesicilik suretiyle vatandaşları soyan Ağrı nüfusuna kayıtlı C.M. ve S. Ç. isimli iki zanlı Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi'nde bir vatandaşın cebinden paralarını çalarken suç üstü güvenlik kameralarına yakalandı. Vatandaşların yoğun olduğu hastane koridorlarını mesken tutan ve burada kalabalığı da fırsat bilerek, tedavi olmak için gelen hastaları soydukları ileri sürülen iki zanlı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye
görüntülendi. Yankesicilik yapmak istedikleri şahsı sıkıştıran zanlılar daha sonra parayı alarak bölgeden uzaklaşıyorlar. Hastanede görev yapan ve güvenlik kameralarını takip eden polis, suçüstü yaptıkları yankesicileri kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Masası tarafından ifadeleri alınan zanlılar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İki zanlının daha önce de yankesicilik suçundan cezaevinde yattıkları ve 20'ye yakın sabıkaları olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 10:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?