6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Yasak aşk olay yarattı

İnanılmaz iddialar var. Eşi, dayak ve şiddet sebebiyle şikayetçi oldu. Kaymakamın yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Erzurum'un Tekman ilçesi kaymakamı Mutlu Almalı'nın eşi, "Bir öğretmenle yasak aşk yaşıyor. Sorunca beni dövdü, odaya kilitleyip yemek bile vermedi" diyerek şikâyetçi oldu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, son dönemde hızla artan kadına yönelik şiddet olaylarına bir yenisi eklendi. Bu kez olayın tarafları bir kaymakamın ile eşi... Erzurum'un Tekman ilçesi Kaymakamı Mutlu Almalı'nın eşi, kendisini aldatan Almalı'dan şiddet gördüğünü iddia ederek, suç duyurusunda bulundu. Kaymakam 10 günlük rapor alıp ilçeyi terk ederken; yasak aşk yaşadığı iddia edilen öğretmen ise valilik tarafından Horasan'da bir okulda görevlendirildi.

YASAK AŞK HİKAYESİ

Tekman ilçesine 8 ay önce tayin olan evli ve bir çocuk babası Kaymakam Mutlu Almalı köy okullarını ziyareti sırasında, rehber öğretmen olarak görev yapan I.T. ile tanıştı. İddiaya göre ikili arasında kısa sürede bir gönül ilişkisi başladı ve 29 yaşındaki kaymakam bir süre sonra genç öğretmeni Tekman ilçesi Rehberlik Koordinatörlüğü görevine getirdi. I.T. de yeni görevi kapsamında Mutlu Almalı'nın ilçe ve köy okullarına yaptığı ziyaretlere katılmaya başladı.

BİR İHBARLA ORTAYA ÇIKTI

Bu arada Erzurum Valiliği'ne ihbarda bulunan bir kişi, evli olan kaymakamın, genç öğretmen ile yasak aşk yaşadığını öne sürdü. Valilik şikâyet üzerine araştırma başlatırken, I.T. de Horasan ilçesindeki bir okula gönderildi. Valiliğin Kaymakam Mutlu Almalı'yı ise uyardığı öğrenildi. Genç kaymakam, iddiaları duyan eşi N. Almalı'ya ise kendini iftira kurbanı olduğunu söyleyerek savundu.

YASAK AŞK İDDİASI

Tekman Kaymakamı Mutlu Almalı, iddialara göre Horasan ilçesine gönderilen öğretmen I.T. ile görüşmeyi yine de sürdürdü. N. Almalı ise kocasıyla aldatma iddialarını konuşmak isteyince şiddete maruz kaldı ve darp edildi. 10 aylık bebeği olan genç kadın, geçen hafta Tekman Cumhuriyet Savcılığı'na giderek eşi için suç duyurusunda bulundu.

ODAYA KİLİTLEYİP YEMEK BİLE VERMEDİ

N. Almalı dilekçesinde, kaymakam olan kocasının kendisini bir öğretmenle aldattığını, olayı öğrenip konuşmak istediğinde ise şiddete maruz kaldığını, hatta kocasının kendisini odaya kilitleyip bazı günler yemek bile vermediğini ileri sürdü. Yaşanan gelişmelerin ardından Kaymakam Mutlu Almalı 10 gün rapor alıp ilçeyi terk etti. Şikâyetçi N. Almalı ise bebeğiyle birlikte baba evine döndü. Kaymakam Almalı göreve döndüğünde savcılık tarafından ifadesi alınacak.

EŞİM BENİ REZİL ETTİ

Telefonla görüştüğümüz Kaymakam Mutlu Almalı, hakkındaki iddiaları yalanlayarak şunları söyledi:

-"Eşim maalesef çok dengeli değil. Bir şekilde kızdı, onun üzerine şikâyetçi oldu. Her şey mahkemede ortaya çıkacak. Rapor aldığım için savcılığa henüz ifade vermedim. Yasak aşk iddiası da yalan. Normal bir kadın, kalkıp kocasını şikayet eder mi? Her ne şekilde olursa olsun... Sadece iftira ve karalama. Eşim beni mesleki olarak yıpratmaya çalışıyor. Beni rezil etti. Amacı da buydu."

...
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2012 Cuma 09:56:04
Güncelleme :1 Haziran 2012 Cuma 09:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?