6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Yaşlılarla iftar açtılar

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, AK Parti Belde teşkilatı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Bakımevi’ni ziyaret edip, yaşlılarla birlikte iftar yemeği yedi. 

İftar yemeğine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Lütfü Turan, Başkan Yaylalı’nın eşi 
Rahime Yaylalı, AK Parti İl Kadın Kolları Aziziye İlçe Sorumlusu Hatice Göktaş, AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal katıldı. Bayan Yaylalı ile kadın kolları üyelerinin evlerinde yaptıkları yemekleri ikram ettikleri yaşlıların mutluluklarını dile getirdiler. 

Dadaşkent Belediyesi’nin ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen iftar yemeğinde Bakımevi’nde barınan yaşlılar Başkan Vahdettin Yaylalı’ya yoğun sevgi gösterisinde bulundular. 

İftar yemeğinin ardından bir açıklama yapan Başkan Vahdettin Yaylalı, mübarek ramazan ayında yaşlılarla birlikte iftar etmekten büyük haz ve mutluluk duyduklarını söyledi. 

Çocuk yuvalarına ve Bakımevi’ne sık sık ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Yaylalı, “Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça, özellikle önemli gün ve gecelerde bu tür ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yine bir iftar vaktinde gerçekleştirdiğimiz ziyarette yaşlılarımıza ev yemekleri ikram ederek, onlara aile ortamının sıcaklığını sunmaya çalıştık. Belediye olarak bu tür ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecek.” dedi. 

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Lütfi Turan ise, parti olarak sosyal yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi Bakımevi Müdürü Abdulkerim Kavaz da, Başkan Vahdettin Yaylalı’ya hassasiyetinden dolayı teşekkür etti. Bakımevi’ndeki yaşlıların her türlü ihtiyaçlarının itina ile karşılandığını kaydeden Kavaz, “Yaşlılarımızın huzuru ve rahatlığı için elimizden gelen gayreti sarfediyoruz. Kendisine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Başkan Yaylalı ve beraberindekiler iftar yemeğinin ardından yaşlılarla bir süre sohbet ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 16:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?