6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Yaylalı Aziziye'ye aday

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, AK Parti’den Aziziye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yaptı.

AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programda Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe ile birlikte adaylık başvurusunu yapan Başkan Yaylalı, “Dadaşkent beldemiz ile Ilıca ilçemiz birleşerek Aziziye isini almıştır. Burada değerli belediye başkanı arkadaşım İsmail Efe ile siyasi etik açısından daha anlamlı bulduğum için birlikte müracaat etmeyi uygun gördüm. Hizmete soyunan tüm aday adaylarına başarılar diliyorum” dedi.
Programa Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, Aziziye ilçe Başkanı Kemal Özarslan, Dadaşkent Belediyesi Meclis Üyeleri Ömer Polat, Ensar Özdemir, Cafer Pala, AK Parti Dadaşkent Belde eski Başkanı Mehmet Mert, Köy ve Mahalle muhtarları ile AK Parti ilçe yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri katıldı.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR


Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, geçen 5 yıllık sürede Dadaşkent’e önemli hizmetler sunduklarını belirterek, “Ilıca ile birleşerek sınırları genişleyen ve Erzurum açısından tarihi bir anlam ifade eden Aziziye ismini alan ilçemize hizmete yeniden talip olduk. Geride bıraktığımız 5 yılda Dadaşkentimizin önemli sorunlarını çözdük. Halkımızla ve muhtarlarımızla sürekli istişare ederek, onların görüş ve taleplerine göre hareket ettik ve sorunlarımızı öncelik sırasına göre çözüme kavuşturduk. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla her kesimi kucakladık. Halka hizmeti görevlerin en kutsalı kabul ederek, aziz hemşehrilerimize hizmeti şiar edindik. Çok şükür geldiğimiz noktada Dadaşkentimizin önemli sorunları çözüme kavuştu. Ağacıyla, yeşiliyle, imarıyla, çevresiyle, temizliğiyle, görüntüsüyle ismine yakışır bir belde oluşturduk. Şimdi sınırları daha genişleyerek ilçe statüsüne kavuşan ve yükü daha da artan bir ilçeye talip olduk. İnşallah hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz.” diye konuştu.

HALKIMIZA HİZMET SEVDAMIZ


“Bizim sevdamız, halkımıza hizmettir” diyen Başkan Yaylalı, şunları söyledi: “Çok sayıda arkadaşımız geçtiğimiz dönemde de hizmete talip oldu ve Allah bizlere nasip etti. Bu görevler bir hizmet yarışıdır ve çok arkadaşımızın talip olması da demokrasi adına güzelliktir. Ben tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Halka hizmet gibi ulvi bir görevi 5 yıl yaptık. Şimdi aday adayı olarak yeniden göreve talibiz. İnşallah partimiz takdir eder, Allah nasip ederse, halkımızın destek ve teveccühüyle hizmete kaldığımız yerden devam ederiz. Eğer aday olamasak kimseye sitem etmeye hakkımız olmaz. Var gücümüzle aday olacak arkadaşımıza destek oluruz. Yarım kalan, yetiştiremediğimiz projeleri aday olan arkadaşlarımızla paylaşırız. Onlara destek oluruz. Bizim hizmetten başka sevdamız yoktur. Görev verilirse aynı şevk ve heyecanla hemşehrilerimize hizmet gibi çok önemli bir görevi daha sürdürmeye devam edeceğiz. Bu noktada ben her zaman desteklerini gördüğüm, teveccühleri ile bizlerin çalışma azmini artıran, hizmet rotamızı belirlememizi sağlayan muhtarlarımıza ve hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.”
Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe ise, tek isim altında seçime girecek iki belediye başkanının bir araya gelerek adaylık için başvuru yapmasının çok anlamlı olduğunu kaydederek, “Hizmet yarışında olan arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Kemal Özarslan ise, aday adaylarına başarılar diledi.
Daha sonra Başkan Yaylalı ve Efe müracaat formlarını Özarslan’a teslim ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 18:05:00
Güncelleme :31 Aralık 2008 Çarşamba 18:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?