6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Yaylalı'dan okul ziyaretleri

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret etti. Beldede bulunan okulları ziyaret eden Başkan Yaylalı, öğretmenlerle sohbet ederek gül dağıttı, hediye verdi.

Ziyaretinde öğretmenlerle sohbet eden Başkan Yaylalı, öğretmenliğin çok önemli bir görev olduğunu vurgulayarak, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler olarak yetiştiren öğretmenlerimiz çok anlamlı bir görev üstlenmişlerdir. Onlara olan saygımız ve sevgimiz yalnızca bir günle sınırlı değildir. Bizler yılın her gününü öğretmenler günü olarak kutluyoruz. Her fırsatta onlara minnettar olduğumuzu vurguluyoruz. Çünkü bu ülkenin en üst yöneticisinden, normal vatandaşına kadar herkesi yetiştiren ve hayata hazırlama gibi çok onurlu bir görevi yerine getirmektedirler. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini kutluyor, sağlıklı ve mutlu nice yıllara ulaşmalarını diliyorum” dedi.

Okulların çevre düzenlemesinde büyük katkı gördüklerini ifade eden okul yöneticileri, “Bizlere her zaman kapılarını açan, okullarımızın çevre düzenlenmesinde gösterdiği hassasiyetten ve eğitime katkılarından dolayı Başkan Yaylalı’ya teşekkür ederiz. Hizmet sevdalısı ve eğitim gönüllüsü olan başkanımıza başarılar dileriz.” şeklinde konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 19:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?