6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Yaz spor okulundan kermes

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde bulunan Şükrü Azak Şefkat evi yararına açılan kermese yaz spor okulu öğrencileri destek verdi.

Yakutiye Belediyesi Spor Kulübünün yaz spor okulları kurslarına katılan öğrenciler Şefkat Evi’nin açtığı kermesi gezdiler. Yaz spor okulları kurslarına katılan kız ve erkek öğrenciler 1’er liralık tatlı ve böreklerden aldılar. Minik öğrenciler, “Bizler Yakutiye Belediyesi tarafından açılan yaz kurslarına katılıyoruz. Çoğunluğumuz bar ekibinde yer alıyor. Diğer spor dallarından arkadaşlarımız da var. Yakutiye Belediyesi’nin Şefkat Evinde kalan kadınlar için bir katkıda biz verelim istedik. Sergilerini gezdik. Çok güzel el sanatı eserler var. Büyüklerimize de mutlaka bu sergiyi gezmelerini ve göznuru el sanat ürünlerinden almaları çağrısında bulunuyoruz. Hem evlerinin bir köşesini süsleyecek güzel bir eser almış olacaklar, hemde yüce bir amaca destek olmuş olacaklar. Yemekleri de çok lezzetli. Kursiyer ablalarımızı tebrik idiyoruz” dediler.

Yakutiye Belediyesi Şükrü Azak Şefkat Evi’nin kermesi ise halktan yoğun ilgi görüyor. Birbirinden güzel el işlemeleri, süslemelere karşı ilginin yüksek olması kursiyerlerin de yüzünü güldürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 18:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?