6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Yeni dekan göreve başladı

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Önder Barlı, görevine başladı. 

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve fakülte hocalarının katıldığı devir teslim töreninde Prof. Dr. Sevim Aktem dekanlık mührünü Prof. Dr. Önder Barlı’ya teslim etti.
 
Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak , makamların gelip geçici olduğunu, önemli olan o makamda iken başarılı işler yapmak olduğunu söyledi. 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Ana Bilim Başkanlığını yürüten Prof. Dr. Önder Barlı, İletişim Fakültesini daha ileri noktalara taşımak için çok çalışacağını ve önceki yöneticilerin deneyimlerinden yararlanacağını ifade etti. İletişim Fakültesine hiç yabancı olmadığını kendisinin de bir davranış bilimcisi olduğunu ve iletişimle iç içe olduğunu kaydeden Barlı, “Eski yönetim fakülteyi belirli bir seviyeye taşımış. Biz de geçmiş dönemin alt yapısı çalışmalarını referans alarak bir ekip çalışması yapacağız. İleriye dönük vizyonlar oluşturarak, festivaller düzenleyip, Dadaş Fil Festivallerini uluslar arası boyuta taşıyacağız” dedi. 

Hem genişletilmiş, hem geliştirilmiş projeler doğrultusunda çalışacaklarının altını çizen Barlı, şunları ifade etti: 

“Fakültemizin gazetesi, radyosu ve televizyonu mevcut. İlerleyen günlerde inşallah ulusal bir dergi çıkarmayı düşünüyoruz. Fakültemiz adına güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.” 

ÖNDER BARLI KİMDİR? 

Prof. Dr. Önder Barlı, ilk ve ortaöğretimini Erzurum’da tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Endüstrisi Mühendislik Fakültesinden mezun oldu. Doktorasını İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Davranış Bilimleri ve Yönetim Organizasyonları üzerine yaptı. 2003 yılına kadar Karadeniz Teknik Üniversitesi Ana bilim Başkanlığını yürüttü. 2003 yılında Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Başkanlığı görevine başladı. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası danışmanlığını yürütmekte. Barlı’nın ulusal ve uluslar arası yayınlanmış bir çok makalesi ve kitabı bulunuyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 18:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?