4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Yıldız Ankara'ya atandı

Karayolları 12. Bölge Müdürü Mahmut Yıldız, Karayolları Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'na atanırken, yerine de Trabzon Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Şenol Altıok tayin edildi.


Erzurum’da görev yaptığı 4 yılın ardından yeni görev yeri Ankara’ya giden Yıldız için veda töreni düzenlendi. Müteahhit ve personellerin katıldıkları törende veda konuşması yapan Mahmut Yıldız, Erzurum’da kaldığı 4 yıl içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında özet bir sunum aktardı.


Daha sonra söz alan konuşmacılar Yıldız’ın Ankara'ya atanmasının sürpriz olduğunu vurguladılar. Yol – İş Erzurum Şube Başkanı Hakkı Kasil, Yıldız’ın duble yol çalışmalarındaki başarısı ile başta bakanlık olmak üzere il bürokratları tarafından takdir edildiğini ifade ederek, yapılan atamayı “Suyun ortasında at değiştirmek” diye nitelendirerek, tepkisini dile getirdi.
Erzurum'un başarılı bürokratları arasında gösterilen Yıldız'ın Pazartesi günü Ankara'da yeni görevine başlayacağı bildirildi. Yıldız'dan boşalan koltuğa ise Trabzon Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Şenol Altıok'un atandığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 14:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?