4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Yırtık ayakkabılara anında müdahele

Erzurum'da "Milli Gurur Milli Forma" sergisi açılış töreni sırasında yırtık ayakkabılarıyla dikkat çeken ilköğretim öğrencisine Palandöken Milli Eğitim Müdürü el uzattı.


Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle, merhum Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan anısına gerçekleştirilen "Milli Gurur Milli Forma" sergisi Erzurum'da açıldı. Palandöken ilçesinde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün Buz Hokeyi Salonundaki serginin açılış törenine çok sayıda ilköğretim öğrencisi de katıldı.

Açılış töreni sırasında ön sırada bulunan ve yırtık ayakkabılarını kapatmaya çalışan bir çocuk gözden kaçmadı. Giyilmeyecek haldeki ayakkabılarını kapatan
çocuğun hali Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer'in de dikkatini çekti. Nihat Kitapçı İlköğretim Okulunda okuyan 12 yaşındaki Fırat Yardımcı'nın yanına giden Özer, öğrenci ile bir süre sohbet etti. Daha sonra yanındakilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bulunan ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtılan ayakkabılardan bir çift getirilmesini istedi. Görevliler tarafından getirilen ayakkabı öğretmenleri tarafından öğrenciye giydirildi.
Yeni ayakkabılara kavuşan ve yırtık ayakkabılarından kurtulan Fırat Yardımcı'nın mutluluğu gözlerinden okundu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 09:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Özgür Kavaz IP: 78.188.134.xxx Tarih : 2.05.2009 08:20:36

Yardımın gizli yapılanı makbuldür.İnsanları çocukta olsa bu şekilde göstermeniz yanlış,Birilerinin reklamını yapmak için bu tür ucuz haberler yapmayın.İnsanların ayakkabıya muhtaç olduğu fakat futbolculara trilyonlar harcayan bir ülkede , milli gururdan söz etmek te  abesle iştigal olur.