4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

YÖK Başkanı Özcan Erzurum'da

YÖK BAŞKANI PROF DR. YUSUF ZİYA ÖZCAN ERZURUM'DA

Narman Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektör Yardımcısı Fahrettin Korkmaz, Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rüstem Hayat ile birlikte kahvaltı yaptı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı Narman Kaymakamı Alper Tanrısever, Narman Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Metin Turan ve öğretim üyeleri karşıladı. Kahvaltıyı okulda yapan misafirlere okul idaresince yöreye has yiyecekler ikram edildi. Kahvaltıda küflü peynir, bal, haşlanmış patates ve tandır ekmeği yendi.

Kahvaltı sonrasında Narman Kaymakamı Alper Tanrısever ve okul müdürü Doç. Dr. Metin Turan ile sohbet edip ilçe ve Narman Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler alan YÖK Başkanı, daha sonra Kaymakam Alper Tanrısever ve okul idaresi ile hatıra fotağrafı çektirdi.

Okul idaresince Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'a, ilçenin simgesi haline gelen kırmızı periler diyarı diye anılan Narman peri bacalarının bir resmi hediye edildi. Msafirler daha sonra ilçeden ayrıldılar.

YÖK BAŞKANI PROF DR. YUSUF ZİYA ÖZCAN ERZURUM'DA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 13:59:05
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 14:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?