4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Yücelik ailesinin mutlu günü

YÜCELİK AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve ERÇİMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’in oğlu Fatih Yücelik, Gizem Güzide Dinçer ile dünya evine girdi.

Genç çiftin düğün merasimi, Palandöken ilçesindeki Doğu Anadolu Kongre Merkezi Düğün Salonu’nda yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftin nikahını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler kıyarken nikah şahitliklerini ise Vali Sebahattin Öztürk, AK Parti Erzurum eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Resul Yıldız ve Boğaç Sandallı yaptı. Nikah törenin ardından çiftin evlenme cüzdanı Kızılay Başkanı Mithat Turgutcan tarafından gelin Gizem Güzide Dinçer’e verildi.

Mutlulukları gözlerinden okunan gelin ve damat daha sonra düğün pastasını da birlikte kesti. Erzurum veAnkara türküleri eşliğinde eğlenen davetlilere zaman zaman gelin ve damadın aileleri ve arkadaşları da eşlik etti.

Erzurum ve Ankara’dan gelen davetlilerin yanı sıra kamu kurumlarını amirleri ve ETSO meclis üyeleri de Yücelik ve Dinçer ailelerinini mutlu günde yalnız bırakmadılar.

YÜCELİK AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ
YÜCELİK AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2011 Pazar 15:24:04
Güncelleme :13 Şubat 2011 Pazar 23:13:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?