8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Yüzme federasyonu kamp kuruyor

YÜZME FEDERASYONU ERZURUM'A KAMP MERKEZİ KURUYOR

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yüzme havuzu ve hizmet binası Yüzme Federasyonu’nun kamp merkezi oluyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın daveti üzerine Erzurum’a gelen Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan, Genel Sekreter Hakan Aktaç, Milli Takımlar Teknik Direktörü Dmitriy Manceviç ve Teknik Koordinatör Mustafa Tuncer, Erzurum’da Yüzme Federasyonu için kamp merkezi kurmak için harekete geçti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı makamında ziyaret eden ve konuyu masaya yatıran Yüzme Federasyonu kurmaylarına Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’den de tam destek geldi. Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın konuyu Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’e taşıması üzerine Akgül’ün “Bu proje için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız, bizde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü olarak Yüzme Federasyonu’nun Erzurum’a kamp merkezi kurmasına maddi manevi tam destek vereceğiz” dediği belirtildi.

Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın konuyu Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’e taşıması üzerine Akgül’ün “Bu proje için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız, bizde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü olarak Yüzme Federasyonu’nun Erzurum’a kamp merkezi kurmasına maddi manevi tam destek vereceğiz” dediği belirtildi.

Erzurum’da Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ve ekibi tarafından çok iyi misafir edildiklerini belirten Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’ünde kendilerine destek vereceğini belirtmesi üzerine Erzurum’da kamp merkezi kurmak için kolları sıvadıklarını belirterek, böyle bir kamp merkezini Erzurum’a yapmakla federasyonun çok karlı çıkacağını söyledi.

Bozdoğan, “Biz kamp yapmak için Fransa’ya gidiyoruz, her gittiğimizde milyonlarca lira para bırakıyoruz, oysa Erzurum’a tesis kurarsak, burada hem Milli takımlarımız kamp yapar, hem de dışarıdan buraya kam için takımlar gelir ve federasyonumuzda, bundan karlı çıkar” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da Yüzme Federasyonu’nun Erzurum’a Kamp Merkezi kurmasından büyük bir mutluluk duyacaklarını belirterek, her türlü desteği vermeye ve sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar ile görüş alış verişinde bulunan Yüzme Federasyonu kurmayları Erzurum’dan mutlu bir şekilde ayrıldı.

YÜZME FEDERASYONU ERZURUM'A KAMP MERKEZİ KURUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 14:14:00
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 18:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?