7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Yüzme havuzu cıvıl cıvıl

YÜZME HAVUZU CIVIL CIVIL

Yaz Spor Okullarının başlaması ile birlikte Yüzme Havuzu büyük bir ilgi görmeye başladı. Haftanın tüm günleri açık olan havuz yüzme severlerle dolup taşıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzu, Yaz Spor Okullarının yanı sıra kulüplerin yüzme kurslarına ve halka da hizmet veriyor. Tesis Amiri Aziz Şendur yönetimindeki yüzme havuzunda Antrenörler Sercan Acuner, Şerrin Şendur ve Bülent Tatlısu, Cengiz Dilik ile Ahmet Aktaş nezaretinde yüzme öğrenen minikler ve gençler yazın sıcak günlerinde de havuzda serinlemenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü Sercan Acuner, yüzme kurslarının çok iyi geçtiğini ve ilginin bir hayli fazla olduğunu belirtti. Acuner, geleceğin Milli yüzücülerini yetiştirmek içinde kolları sıvadıklarını belirterek, Erzurum’un bu potansiyele sahip bir şehir olduğunu sözlerine ekledi.

Yüzme Antrenörü Sercan Acuner, “Yüzme kurslarımıza ilginin yoğun olması bizleri daha çok çalışmaya sevk ediyor. Adeta bir saniyemiz bile havuzda boş geçmiyor. Kendimizi sporcu yetiştirmeye adadık” diye konuştu.

YÜZME HAVUZU CIVIL CIVIL
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 13:55:00
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 14:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?