7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Yüzme havuzunda sezon açıldı

YÜZME HAVUZU’NDA SEZON AÇILDI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzu’nun kapıları yeni sezon için açıldı. Yazın gelmesi ve sıcakların bastırması ile birlikte vatandaş serinlemek için yüzme havuzuna koşuyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Yüzme Havuzu’nda sezon açıldı. Hafta sonunda vatandaşlar ve gençler yüzme havuzuna akın etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzu’nun kapıları bundan sonra hep açık kalacak. Hafta içi Yaz Spor Okulları sayesinde öğrencilere hizmet verecek olan yüzme havuzu, hafta sonunda da halka hizmet verecek.Yüzme Havuzu Tesis Amiri Aziz Şendur, Antrenörler Abdulhadi Çintimar, Bülent Tatlısu, Sercan Acuner ve Cengiz Dilik’te havuzda hazır kıta bekleyecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün deneyimli antrenörleri, bu yaz boyunca da yüzme bilmeyen minik yüzücülere ve vatandaşlara yüzme öğretecek. Ayrıca müsababık sporcuları da yarışlara hazırlayacaklar.

İLK GÜNDEN İLGİ VAR

Yüzme Havuzu Tesis Amiri Aziz Şendur, ilk günden yüzme havuza ilginin olduğunu belirterek, “Cumartesi günü havuzun kapılarını resmen halkın hizmetine açtık. Gençlerimiz ilgi gösterdiler. Bundan sonra havuza ilginin daha çok artacağını düşünüyoruz. Hafta içinde öğrencilerimize yüzme dersleri vereceğiz. Hafta sonları ise havuzumuzun kapıları gün boyu halka açık olacak” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzu’nda Salı Çarşamba ve Perşembe günleri saat 17.00-19.00 arasında yüzme havuzu birer saat seanslarla halka açık olacak. Yüzme havuzunun giriş ücretleri ise 3.5 TL olarak belirlendi. Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri de saat 12.00 ile 17.00 arası yüzme havuzunun kapıları halka açık olacak.

Yüzme Havuzu Tesis Amiri Aziz Şendur, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yüzme havuzunun 08.30 ile 16.30 arasında kulüplere eğitim amaçlı olarak tahsis edileceğini belirterek, havuzun açıldığı ilk günden ilgi görmeye başladığını söyledi.

YÜZME HAVUZU’NDA SEZON AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 14:22:03
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 18:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?