4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Zabıtalara Başkan morali

Palandöken İlçe Belediyesi bünyesinde görev yapan zabıta memurları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, onlara destek ve moral verdi.


Belediye Meclis salonda zabıta memurları ile bir araya gelen Başkan Bulutlar, "Diğer yaptığımız işlerde olduğu gibi, bu işte de kentimizin güzelleşmesi, başı boşluktan kurtulması için Türkiye'ye örnek olmak zorundayız. Üstlendiğimiz misyon sadece camii bahçelerin de, kaldırımlarda disiplini sağlamak değil, bu kenti diğer kentlere örnek yapmaktır. Hedefimiz budur. Bu bilinçle çalışacağız. Ben her zaman yanınızda olacağım, sizi destekleyeceğim" diye konuştu.


Belediye'de bazı işlerin kendiliğinden, bazı işlerin kurum amirin den ve ekibin itici gücüyle yürüdüğünü söyleyen Başkan Bulutlar, "Bazı işler de bizzat Belediye Başkanı'nın ilgilenmesi ve irade beyanı ile olur. Biz bu yola çıktık. Gelecek tepkilerin hepsini üstlenerek arkanızda olacağım. Sizleri koruyacağım ve sizlerden iş, düzen bekleyeceğim. Biz bu işi başaracağız" diye konuştu. Zabıta memurlarına işlerini yaparken tavsiyelerde de bulunan Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Tedbirli olun. Kırıcı dökücü olmayın. İkna ederek, yasayı yönetmelikleri insan sevgisiyle uygulayarak görevinizi yapın." dedi.


Başkan Bulutlar konuşmasına şöyle devam etti: "Geçtiğimiz 15 yıl içinde, sokağın disipline edilmesi, çalışma ruhsat, iş yeri temizliği ve işportayla mücadelede bir zafiyet vardı. Zamanı zemini kollayarak bugüne geldik. Şimdi tüm kurumlarla işbirliği yaparak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Emniyet teşkilatımızla da sıkı bir işbirliği içinde koordineli şekilde sokağa hakim olacağımız inancındayız. İlçemizde önemli arterlerde ve pek çok alanda esnafın işine engel olmadan, kimseyi rahatsız etmeden, yasal çerçevede, usulüne uygun olarak Belediye'nin gücünü göstermek, kenti disipline etmek bizim görevimiz”


Sorunların hepsini birden halledemeyecekleri için en zorundan başlayacaklarını kaydeden Başkan Bulutlar, "En zoru kırılma noktasıdır. Diğerleri arkasından çorap söküğü gibi gelecektir. Zabıtanın ne yapmak istediğini, duruşunu, neyi başarıp başarmak istediğini Palandökenli hemşehrilerimize göstereceğiz. Başaracağız; başarmamak gibi bir lüksümüz yok. Önce buna inanacağız. Aşırıya kaçmadan, yönetmelikleri uygulayarak, dik duruşumuzla Palandökenli hemşehrilerimizi de yanımıza alarak bunu yapacağız" dedi

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 12:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?