7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Ziyarete geldi, hediye dağıttı

MEKTUP YAZDILAR, KORKUT OKULLARINA GİTTİ

Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, mektup yazarak kendisinden geri dönüşümlü çöp kutuları, oyun parkları isteyen Kocatepe İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

Öğrencilerin mektuplarından çok etkilendiğini söyleyen Ali Korkut, “Çocuklarımızın saf ve temiz duygularla yazdıkları mektuplardan etkilendim. Onların istek ve taleplerini çalışmalarımıza yansıtacağız, yer yer öncelik onların talepleriyle oluşacak” dedi.

Erzurum Yakutiye İlçesi Kocatepe İlköğretim okulu öğrencilerinin çevre, oyun alanları ağırlıklı taleplerini içeren mektupları Belediye Başkanı Ali Korkut’u duygulandırdı. “Biz bir gün sınıfımızda öğretmenimizle beraber Fen ve Teknoloji dersini işliyorduk.” Diye başlayan mektubunda 4 A sınıfı öğrencisi Elanur Aran, öğretmenlerinin temiz bir çevre için kendilerine anlattığı geri dönüşümlü çöp kutularını Belediye Başkanı Ali Korkut’tan mektup yazarak talep etti. Hülya Topçuoğlu, Ayşe Çelik, Ahmet Candan ve diğerleri Yakutiye Belediyesinden geri dönüşümlü çöp kutusu istediler. Öğrencilerin diğer talepleri arasında park, oyun alanları da bulunuyor.

KALEM HEDİYE ETTİ

Belediye Başkanı Ali Korkut, mektupları yazan Kocatepe İlköğretim okulu 4 A ve 4 B sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek kendilerine kalem hediye etti. Öğrencilere mektuplarınızdan çok etkilendim diyen Ali Korkut, “Mektubunuz beni duygulandırdı. İstek ve taleplerinizi ciddiye alarak sizleri ziyarete geldim. Saf ve temiz duygularla yazılan mektuplar gerçek anlamda bizlere ışık tutacaktır. Bu çocuklarımızın istek ve talepleri aynı zamanda çevreye ve topluma duyarlı birer birey olacaklarının da işareti. Siz kıymetli çocuklarımıza geleceklerimize oyun alanları ve parklar yapacağız. Birçok bölgede yaptık, yapmayı sürdüreceğiz. Çocukların rahat nefes alabilecekleri, streslerini atabilecekleri alanlar oluşturacağız. Sizleri ziyarete geldim, küçük bir de hediye getirdim” dedi. Öğrencilere hediyelerini tek tek dağıtan Ali Korkut, sınıf öğretmeni Zekeriya Karakaş’a da medeni cesareti olan öğrenciler yetiştirdiği için teşekkür etti. Sınıf öğretmeni Zekeriya Karakaş, düşünen, yargılayan, ön yargıdan uzak bireyler yetiştirdiklerini söyledi.

MEKTUP YAZDILAR, KORKUT OKULLARINA GİTTİ
MEKTUP YAZDILAR, KORKUT OKULLARINA GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 15:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?