8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

7 yaşındaki çocuğa işkence iddiası

Erzurum'da bugün okula başlaması gereken 7 yaşındaki çocuğa annesi tarafından işkence yapıldığını ileri süren baba, elinden tuttuğu çocuğunu okul yerine hastaneye getirdi.
Erzurum'un Oltu İlçesi'nde 1 hafta önce meydana gelen olayda işkenceye maruz kaldığı iddia edilen 7 yaşındaki A.K'nın babası Ali Keskin (37), çocuğunun kendisinin işte olduğu zamanlarda karısı tarafından demir sopalarla dövüldüğünü, üzerinde sigara söndürüldüğünü ve bıçakla kafasının 6 yerinden kırıldığını ileri sürdü. Kendisinin işkence olayını fark etmesi üzerine karısı N.K'nin (30) evden kaçtığını ve haber alamadığını ifade eden Ali Keskin, bugün normalde okula başlaması gereken oğlu A.K.'yı okul yerine rapor alabilmek için Erzurum Numune Hastanesi'ne götürdü. Karısı hakkında çocuğuna işkence yapmaktan Oltu'da suç duyurusunda bulunduğunu belirten 2 çocuk babası Ali Keskin, çocuğunun üzerindeki işkence izlerini kameralara göstererek olayı şöyle anlattı:
"Benim eşim bu çocuğa işkence yaptı. Benim evde olmadığım zaman çocuğu hep dövüyormuş. Çocuk ortalığı pisletiyormuş diye demir sopalarla dövüp, kızdırıp vücudunu dağlıyormuş. Bıçakla kafasını kırmış, üzerinde sigara söndürmüş. Daha sonra da evden kaçtı. Kendisinden haber alamıyorum."
Annesinin kendisini her ne yaparsa yapsın dövdüğünü ve bu yüzden de annesini sevmediğini söyleyen 7 yaşındaki A.K., "Beni dövüyordu. Anneme gitmek istemiyorum. Oyun oynuyordum dövüyordu, hep dövüyordu" dedi.
.
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2006 Pazartesi 15:02:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şeyda karcı IP: 88.246.121.xxx Tarih : 13.09.2006 11:42:12
yazık günah değilmi o çocuğa?allah akıl fikir versin o anneye daha ne diyeyim ki madem çocuğuna bakamıodun neden çocuk yaptın böyle insanları t.c defetmeli.......