6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Adliye önünde tutuklanma tepkisi

Erzurum'da kardeşlerinin tutuklanmasına sinirlenen abla ve ağabeyi, adliye çıkışı polise zor anlar yaşattı. Etrafındakilere küfürler yağdıran kadın, oturduğu yerden kalkmamak için polise uzun süre direndi.

Edinilen bilgilere göre, Tebrizkapı Semtinde önceki gün meydana gelen olayda A. Kızıltaş'ın evinin damından 10 adet güvercin çalındığı iddia edildi. Bunun üzerine Kızıltaş ailesinden bir grup, güvercinlerini çaldıklarını ileri sürdükleri Hizan ailesinin kapısına dayandı. Bu arada 2 aile arasında çıkan kavgada Hizan ailesinden 1 kişi bıçaklanırken, saldırgan yakalandı.

Olay üzerine adliyeye çıkarılan zanlı tutuklanırken, ablası ve ağabeyi olduğu öğrenilen 2 kişi, adliye çıkışında polise zor anlar yaşattı. Kardeşlerinin tutuklanmasına tepki gösteren şahıslar, uzun küfür ve hakaretlerde bulundu. Bunun üzerine polis, şahıslara müdahale etmek zorunda kalırken, kendini yere atan kadın, polislere ter döktürdü. Yerden kalmamak için polislere direnen kadın, kendisine yardımcı olmaya çalışan polisleri de azarladı. 2 kardeş daha sonra polis otosuna bindirilerek, Tebrizkapı Polis Karakolu'na götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 11:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?