8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Ameliyat parasını çaldırdı

Erzurum'a çocuğunu ameliyat ettirmek için gelen kadın, hastanede ameliyat parasını kapkaççılara kaptırınca şok yaşadı. Polisin, şüpheli olarak bir kişiyi gözaltına aldığı olayda, mağdur kadın kapkaççıya saldırmak istedi.

Çat'ın Başköy'ünden Erzurum'a 4 yaşındaki kalp hastası kızı Zeynep'i ameliyat ettirmek için getiren anne Ziynet Sünbül (38), hastane içerisinde muayene kuyruğunda beklediği sırada, kızının ameliyat parası olan 1 milyar 100 milyon lirayı kapkaççılara kaptırdı. Bir süre sonra parasının çalındığını fark eden kadın durumu polise bildirdi.

Olay üzerine harekete geçen hastanenin güvenlik görevlileri ve polis ekipleri başka şahısların da ceplerinden paralarını yürüttüklerini öne sürdükleri şüpheli 1 kişiyi yakaladı. Hastane polis noktasında şüphelinin ifadesi alınırken, paralarını kaptıran vatandaşlar da bu duruma tepki gösterdi. Kapkaççı mağduru vatandaşlardan Osman Nuri, adaletin yetersiz olduğunu ileri sürerek, "Bugün çalıyor, yarın dışarı çıkıyorlar" dedi.

Polis noktasında ifadesi alınan zanlı şahıs, karakola götürülmek istendiği sırada çocuğunun ameliyat parasını çaldıran anne Ziynet Sünbül, zanlıya saldırmak istedi. Zanlıya tokat atan anne, polis tarafından engellendi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 15:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ONUR GÜRAKSIN IP: 81.215.247.xxx Tarih : 31.01.2006 11:03:42
bır erzurum lu olarak uatanıyorum,erzurum boyle degıldı fakıre fukaraya yardım ederıdık ne oldu bu memlekete alllah askına,,,bızler erzurum u bıraktık butun suc bızde kımsede degıl,,erzurum un yerlsı yapmaz bunu,erzurum u bılen bılr....erzurum un sıyasal ve sosyal yapısını degıstırmeye calısan ınsanlar dıkkat edın orası erzurum,,,,erzurum bu ulkenın sıgortasıdır,,,,,bu olay kınıyorum,allah cezasını versın yapanların........