7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Canavar kurbanları toprağa verildi

Erzurum'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 9 kişi, bugün Hz. Ömer Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Erzurum-Bingöl karayolunda dün meydana gelen kazada, otobüsün altına giren otomobilde bulunan aynı aileden 9 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi. Telsizler semtindeki Hz.Ömer Camii'nde ikindi namazı sonrası yağmur altında kılınan cenaze namazında, cenaze yakınlarının ağıtları yürek dağladı. Kazada hayatlarını kaybeden Vehbi Yüzügüldü (40), eşi Fadime(40), babası Ebubekir (75), annesi Nezehe (61) çocukları Ömer Faruk (8) ve Emirhan(3) Mehmet Fatih (12), Hatem (9) ve Eyüp (2) cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Yüzügüldü ailesinin, bayram ziyareti için merkeze bağlı Dereboğazı köyünde bulunan akrabaları Hüsamettin Temur'u görmeye gittikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.
Cenaze namazının kılındığı cami önüne gelen yakınları tabutlara sarılarak ağıtlar yaktı.

Erzurum Müftüsü Ahmet Aslantürk tarafından kıldırılan cenaze namazında her cenaze için ayrı ayrı namaz kılındı.

Cenaze namazına, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Emniyet Müdürü Tahsin Demir, Aşkale Çimento Fabrikası'nda çalışan Vehbi Yüzügüldü'nun çalışma arkadaşları ve çok sayıda cemaat katıldı.

Vehbi Yüzügüldü'nin çalıştığı Çimento Fabrikası'nda herkes tarafından sevilen birisi olduğu ve özellikle bir kız çocuğuna sahip olmak istediği belirtildi. Kazada 5 oğlu ile birlikte can veren Yüzügüldü'nün arkadaşları, onun en büyük isteğinin bir kız evladına sahip olmak olduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 17:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?